”Software Service har på ett tydligt sätt identifierat våra problem ”svagheter” som vi fick jobba med att lösa. Och den processen fick oss att lösa problem, bli duktigare, positivare, gladare, starkare och nöjdare som människor och företagsledare”

Helen & Mari Bertilsson ägare, Frissan & Frisörn AB

“Software Service har inspirerat och strukturerat upp vårt försäljningsarbete. Fått oss mer fokuserade på försäljning och att ta rätt betalt. Varit ett viktigt bollplank och med positiv energi hjälpt oss att slutföra projektet.”

Lena Kecklund VD, MTO Säkerhet AB

“Skönt att kunna ha köpt tjänsten IndividInventering, en innefattar en viktig bit som man som entreprenör inte lägger tillräckligt med tid på och att sedan få den presenterad, utvärderad och med en arbetsplan är fantastiskt.”

Mikael Hammar ägare, Uppsala Trä AB

“IndividInventering var stommen för att strukturera upp företaget. Därefter har det fungerat ypperligt att använda Software Service som bollplank. Får en knuff när det behövs, bromsar aldrig utan hittar alltid nya vägar.”

Marcus Nyberg platschef, Nordiska Byggträ

”Med stor inspirationskraft och förmåga att ta fram ens starka sidor har Charlotte Jansson och Software Service hjälpt mig att hitta min roll som VD.”

Anna Bjurenwall VD, Bjurenwall Byggsystem AB

“Jag hade tappat tråden med att driva mitt företag, men Software Service fick mig att förstå att man måste sätta mål med sitt företagande för att få kraft igen.”

Stefan Urbig ägare, Mälardalens Gummi & Bilservice AB

“Charlotte är en grym företagsutvecklare som hjälpt mig och mitt företag att bli mer strukturerat och lönsamt”

Magnus Dahlgren VD, Dahlgren AllroundAB

”Låt dig med jämna mellanrum bli coachad av tredje part som till exempel Software Service. Det stärker din verksamhet och risken för att fastna i gamla hjulspår blir mindre.”

Henrik Hansson VD, Magazin24